X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Goemon

Goemon 2009 Online Subtitrat

Premiera: 17 martie 2009

Vezi Acum Goemon 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. Goemon este un film lansat in 2009 de actiune, drama, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Yosuke Eguchi isGoemon Ishikawa
Yosuke Eguchi
Goemon Ishikawa
Ryoko Hirosue isChacha Asai
Ryoko Hirosue
Chacha Asai
Takao Osawa isSaizo Kirigakure
Takao Osawa
Saizo Kirigakure
Jun Kaname isMitsunari Ishida
Jun Kaname
Mitsunari Ishida
Mikijiro Hira isRikyu Sen
Mikijiro Hira
Rikyu Sen
Masatō Ibu isIeyasu Tokugawa
Masatō Ibu
Ieyasu Tokugawa
Takeru Satoh isYoung Saizo Kirigakure
Takeru Satoh
Young Saizo Kirigakure
Ryō isGoemon's mother
Ryō
Goemon's mother

Descriere Goemon

In anul 1582 Oda Nobunaga este pe punctul de a cuceri tot teritoriul Japoniei, dar este fortat sa se sinucida la templul Honno-ji de catre unul din generalii sai pe nume Akechi Mitsuhide. Toyotomi Hideyoshi, cel mai de seama general al lui Nobunaga, il invinge cateva zile mai tarziu pe Akechi Mitsuhide si indeplineste visul lui Oda Nobunaga de a unifica Japonia sub conducerea unui singur om. Dupa o scurta perioda de pace apare insa un luptator ninja pe nume Ishikawa Goemon, care isi foloseste abilitatile pentru a-i jefui pe cei bogati si a darui bani si obiecte de valoare celor saraci, obicei care ii consolideaza rapid o reputatie de erou legendar in ochii japonezilor de rand.

Intr-o noapte, in timp ce ii prada de avutii pe barbarii din sudul Japoniei, Ishikawa Goemon gaseste o cutie misterioasa ascunsa intr-un mormant secret. Dovedindu-se a fi vorba despre o relicva straveche cu puteri supranaturale, Goemon va trebui sa lupte – pentru a o pastra – cu Ishida Mitsunari, Kirigacure Saizo, Tokugawa Ieyasu si Hattori Hanzo, care planuiesc sa se foloseasca de cutie pentru a-si realiza propriile scopuri

Titlu originalGoemon
Nota IMDb6.8 din voturi

Download Goemon

Lasa un comentariu