X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari)

God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari) 2012 Online Subtitrat

Premiera: 11 octombrie 2012

Vezi Acum God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari) 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari) este un film lansat in 2012 de aventura, biografic, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari)

Dumnezeu iubește caviarul este povestea convingătoare a lui IOANNIS VARVAKIS (Sebastian Koch) și ascensiunea lui de la un pirat grec umil, la un milionar internațional ce se ocupa de caviar, sub protecția Ecaterinei cea Mare a Rusiei (Catherine Deneuve).

Toată bogăția și puterea lui, nu-l mulțumesc, iar ambiția fără de margini îi aduce numai suferință, până când dă totul deoparte, inclusiv pe el însuși, în numele iubirii.
Această poveste epică, este bazată pe viața reală a lui Varvakis, care se mută de pe insula grecească Psara la curtea lui Ecaterina cea Mare în Rusia pe malurile Mării Caspice, și apoi înapoi în Grecia, o țară sfâșiată de războiul civil și luptă pentru independență, în timpul Revoluției de la 1821 împotriva Imperiului Otoman.

Dumnezeu iubește caviarul zugrăvește mari personalități din viața reală dar și personaje pline de culoare; evenimente dramatice care au schimbat istoria; succes, eșec, suferință și exaltare; spectacol, suspans și poezie.

Cum putem spune povestea vieții unui om? Ce face un erou? Ce face o persoană bună? Alegem propria noastră cale în viață sau este o putere mai mare care ne ghidează pașii noștri? Și poate oricare dintre noi, vreodată, să fie cu adevărat liber?

Titlu originalΟ Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι
Nota IMDb6.0 din 2,285 voturi

Download God Loves Caviar (O Theos agapaei to haviari)

Lasa un comentariu