HDPlaygoal-the-dream-begins
loading...
Goal! The Dream Begins

Goal! The Dream Begins 2005 Online Subtitrat

Premiera: 29 septembrie 2005Durata: 118 min.

Vezi Acum Goal! The Dream Begins 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Goal! The Dream Begins este un film lansat in 2005 de drama, romantic, sport super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Danny Cannon
Director

Actori

Kuno Becker isSantiago Munez
Santiago Munez
Alessandro Nivola isGavin Harris
Gavin Harris
Anna Friel isRoz Harmison
Roz Harmison
Gary Lewis isMal Braithwaite
Mal Braithwaite
Sean Pertwee isBarry Rankin
Barry Rankin
Marcel Iureș isErik Dornhelm
Erik Dornhelm
Tony Plana isHernan Munez
Hernan Munez

Descriere Goal! The Dream Begins

Gool! – Ca orice puști, Santiago Munez are un vis. Dar, spre deosebire de alți puști, el are ocazia să își transforme visul în realitate, dacă este dispus să renunțe la temeri, să călătorească mii de kilometri și să joace contra celor mai buni din lume. Presiunea și sacrificiul personal își pun amprenta asupra lui Santiago, dar vor reuși oare să îl împiedice pe acest tânăr talentat și hotărât să își atingă țelul?

Când Santiago a trecut granița în America, la vârsta de 10 ani, avea două lucruri cu el: mingea de fotbal și un desen rupt cu Cupa Mondială. A acceptat diverse slujbe de nimic în Los Angeles, dar pasiunea lui Santiago (Kuno Becker) era să joace fotbal. Cu totul altceva era însă să își convingă tatăl că ar putea fi o vedetă internațională. „Sunt două feluri de oameni în lume”, spune bătrânul Munez, „oameni în case mari și noi, cei care le tundem peluza și le spălăm mașinile.”

Titlu original

Goal!

Nota IMDb6.7 din 55,948 voturi

Lasa un comentariu