X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Giallo

Giallo 2010 Online Subtitrat

Premiera: 13 martie 2010

Vezi Acum Giallo 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Giallo este un film lansat in 2010 de crima, horror, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Giallo

Cod galben de crimă – Întreaga Italie este șocată de faptele reprobabile ale unui criminal în serie maniac și periculos, crescut într-un orfelinat și cunoscut sub porecla „Giallo”, care își alege victimele dintre cele mai frumoase femei din țară, le răpește, le torturează în cele mai sadice moduri cu putință și în cele din urmă le ucide.

Atunci când ajunge la Torino, însoțitoarea de zbor americancă Linda este foarte ingrijorată de faptul că frumoasa ei soră, Celine, manechin de succes care participă la săptămâna modei de la Milano, nu i-a mai dat niciun semn de viață. Speriată de perspectiva ca aceasta să fi căzut în mâinile asasinului psihopat, care tocmai ucisese o studentă asiatică, Linda apelează la ajutorul detectivului italian Enzo Avolfi, căruia i s-a repartizat cazul complicat al capturării necunoscutului Giallo. Linda și Enzo, între care se formează o puternică legătură de încredere și prietenie, încep o cursă contracronometru pentru a o găsi pe Celine înainte ca fata să împărtășească soarta cumplită a celorlalte victime.

Titlu originalGiallo
Nota IMDb4.4 din 4825 voturi

Download Giallo

(1) comentariu

  • O porcarie. Actiunea se desfasoara in Torino, subiectul este rasuflat: un criminal in serie, psihopat, cu un complex dobandit inca din copilarie (s-a nascut cu ichter deci avea pielea galbejita si avea deformatii ale fetei si ale corpului), se da drept sofer de taxi si rapeste fete, de regula straine si frumoase (le racoleaza din proximitatea caselor de moda, sau locatii similare unde se invart de obicei fetele care arata bine). Dupa ce le mutileaza le ucide, face poze cu ele si apoi le abandoneaza in locatii publice. Brodi, detectiv, a carui mama a fost la randul sau omorata de un individ pe cand Brodi era copil, era insarcinat cu cazul ucigasului in serie si reuseste sa il prinda.

Lasa un comentariu