X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Garfield

Garfield 2004 Online Subtitrat

Premiera: 10 iunie 2004

Vezi Acum Garfield 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Garfield este un film lansat in 2004 de animatie, comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Peter Hewitt
Director

Actori

Bill Murray isGarfield (voice)
Bill Murray
Garfield (voice)
Stephen Tobolowsky isHappy Chapman
Stephen Tobolowsky
Happy Chapman
Mark Christopher Lawrence isChristopher Mello
Mark Christopher Lawrence
Christopher Mello
Vanessa Christelle isMiss Ace Hardware
Vanessa Christelle
Miss Ace Hardware
Eve Brent isMrs. Baker
Eve Brent
Mrs. Baker
Bill Hoag isRoy the Lodge Member
Bill Hoag
Roy the Lodge Member
Michael Monks isDeputy Hopkins
Michael Monks
Deputy Hopkins

Descriere Garfield

Motanul Garfield (voce Bill Murray) duce o viață cât se poate de dulce. Lăfăindu-se în fotoliul său din fața televizorului, delectându-se cu mâncarea sa preferată, lasagna și proferând insulte la adresa stăpânului său, Jon (interpretat de Breckin Meyer), Garfield se simte stăpânul Universului.
Cu ocazia unei vizite de control la veterinar, frumoasa Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt), aceasta îi încredințează lui Jon, spre îngrijire, o biată creatură orfană, a cărei distracție preferată este aceea de a alerga după propria coadă – un câine pe nume Odie.
Viața liniștită a lui Garfield este dată astfel peste cap. Soluția lui Garfield este una singură: „Afară, câine nenorocit !”. Când Odie este răpit de un nemilos dresor de câini pe nume Happy Chapman (interpretat de Stephen Tobolowsky), Garfield se simte responsabil pentru soarta câinelui. Cu o energie și un curaj neobișnuite pentru el, Garfield renunță la viața sa liniștită și intră în acțiune, cu o singură idee în minte: să-l salveze pe Odie.

Titlu original Garfield
Nota IMDb 4.9 din voturi

Lasa un comentariu