X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Furry Vengeance

Furry Vengeance 2010 Online Subtitrat

Premiera: 2 aprilie 2010

Vezi Acum Furry Vengeance 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Furry Vengeance este un film lansat in 2010 de comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Roger Kumble
Director

Actori

Brendan Fraser isDan Sanders
Brendan Fraser
Dan Sanders
Ken Jeong isNeal Lyman
Ken Jeong
Neal Lyman
Brooke Shields isTammy Sanders
Brooke Shields
Tammy Sanders
Matt Prokop isTyler Sanders
Matt Prokop
Tyler Sanders
Alice Drummond isMrs. Martin
Alice Drummond
Mrs. Martin

Descriere Furry Vengeance

Brigada Pestriță – Ambițiosul dezvoltator imobiliar Dan Sanders se mută din Illinois în Oregon împreună cu soția lui, Tammy, și fiul lor, Tyler, pentru a coordona și supraveghea lucrările de construcție a unui ansamblu de locuințe într-o regiune rurală de o frumusețe sălbatică. Întrucât lucrările amenință habitatul animalelor mari și mici din pădure, un grup inedit de sconcși, veverițe, șoricei, bursuci, ratoni, urși și păsări decide să obstrucționeze cu orice preț activitatea dezvoltatorului și să îi predea acestuia o lecție despre consecințele dramatice ale intervenției omului în natură.

Transformând întreaga zonă într-un câmp de luptă de proporții epice, animalele furioase atacă cu bolovani mașina de teren a lui Dan Sanders, îl îndeasă pe bărbat într-o cabină de toaletă ecologică și îl urcă într-un copac, îl împroașcă cu găinaț de pasăre, îi perforează cutiile cu lapte pentru micul-dejun sau îi retează frânele de la jeep. Dornice să protejeze mediul înconjurător, animalele conduse de către un raton extrem de inteligent îl învață pe Dan Sanders despre importanța conservării naturii.

Titlu originalFurry Vengeance
Nota IMDb3.8 din 13,461 voturi

Download Furry Vengeance

Lasa un comentariu