X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
From Here to Eternity

From Here to Eternity 1953 Online Subtitrat

Premiera: 28 august 1953

Vezi Acum From Here to Eternity 1953 Online Subtitrat in romana calitate HD. From Here to Eternity este un film lansat in 1953 de drama, razboi, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Burt Lancaster is1st Sgt. Milton Warden
Burt Lancaster
1st Sgt. Milton Warden
Montgomery Clift isPvt. Robert E. Lee '
Montgomery Clift
Pvt. Robert E. Lee '
Deborah Kerr isKaren Holmes
Deborah Kerr
Karen Holmes
Frank Sinatra isPvt. Angelo Maggio
Frank Sinatra
Pvt. Angelo Maggio
Philip Ober isCapt. Dana Holmes
Philip Ober
Capt. Dana Holmes
Harry Bellaver isPvt. Mazzioli
Harry Bellaver
Pvt. Mazzioli
Ernest Borgnine isSgt. James R. '
Ernest Borgnine
Sgt. James R. '
Jack Warden isCpl. Buckley
Jack Warden
Cpl. Buckley

Descriere From Here to Eternity

De aici în eternitate – Deși inițial privit cu scepticism, scenariul filmului a reușit să transpună pe ecran masivul best-seller From Here to Eternity, de James Jones, păstrându-i spiritul și atmosfera.

Finalmente, filmul a fost o reușită din toate punctele de vedere. Este un story despre viețile militarilor (și soțiilor acestora) stationați în 1941 într-o bază militară din Hawaii. Robert E. Lee Prewitt tocmai a sosit prin transfer și are o reputație de boxer bun, iar când căpitanul Holmes îi cere să intre în echipa regimentului, Prew refuză, ceea ce-i atrage animozități și din partea comandantului, care-l pune să facă muncile cele mai penibile din tabără, și din partea colegilor. Cu excepția unuia. Serg. Warden are o toridă relație amoroasă cu soția căpitanului, frumoasa Karen; memorabilă rămâne scena de dragoste de pe plajă, în timp ce surf-eri trec pe lângă cei doi… Prew face cunoștință cu ‘Prințesa’, alias Alma-Lorene, o prostituată, iar legătura dintre cei doi este una dintre doi singuratici… Între timp, are loc catastrofalul atac japonez de la Pearl Harbor… Războiul ajunge până în paradisiacul Hawaii…

Filmul a avut un buget ridicol de mic, de numai 2 milioane de dolari. Montgomery Clift a semnat pentru suma de 150.000 de dolari; interesant este că actorul a fost realmente beat în scena respectivă a filmului.

Sinatra și soția sa, Ava Gardner, l-au implorat pe producătorul Cohn să-l distribuie pe cântăreț în acest film; a primit modica sumă de 8.000 de dolari, deși prestația sa a fost electrizantă. Lancaster nu a fost nici el mai prejos…

Titlu originalFrom Here to Eternity
Nota IMDb7.7 din 38,167 voturi

Lasa un comentariu