X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Frequency

Frequency 2000 Online Subtitrat

Premiera: 28 aprilie 2000

Vezi Acum Frequency 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Frequency este un film lansat in 2000 de crima, drama, mister, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Dennis Quaid isFrank Sullivan
Dennis Quaid
Frank Sullivan
Jim Caviezel isJohn Sullivan
Jim Caviezel
John Sullivan
Andre Braugher isSatch DeLeon
Andre Braugher
Satch DeLeon
Elizabeth Mitchell isJulia Sullivan
Elizabeth Mitchell
Julia Sullivan
Noah Emmerich isGordo Hersch
Noah Emmerich
Gordo Hersch
Shawn Doyle isJack Shepard
Shawn Doyle
Jack Shepard
Jordan Bridges isGraham Gibson
Jordan Bridges
Graham Gibson
Melissa Errico isSamantha Thomas
Melissa Errico
Samantha Thomas
Michael Cera isGordy Jr. (10 Years)
Michael Cera
Gordy Jr. (10 Years)
Daniel Henson isJohnny Sullivan (6 Years)
Daniel Henson
Johnny Sullivan (6 Years)

Descriere Frequency

Frecvența vieții -John Sullivan (James Caviezel, interpretul rolului lui Iisus din filmul „Patimile lui Hristos”, in regia lui Mel Gibson), un ofiter de politie, a fost profund marcat de disparitia tragica a tatalui sau pe cand incerca sa salveze o persoana dintr-un incendiu devastator. John si-a dorit intotdeauna sa fi putut face ceva pentru a impiedica moartea tatalui, desi acest lucru pare imposibil, tinand cont ca, in momentul incendiului John avea numai opt ani. Insa intr-o seara, pe cand New York-ul era cuprins de o furtuna fara precedent, John descopera in casa vechiul radio al tatalui sau si incercand sa prinda diverse posturi, intra in legatura cu o persoana care este convinsa ca traieste in 1969. Cu trei decenii inaintea momentului prezent. Cum persona respectiva vorbeste despre un incendiu catastrofal, John realizeaza ca, datorita unui fenomen pe care nu-l intelege, a reusit sa ia legatura cu Frank (Dennis Quaid), tatal sau.
Ofiterul are astfel ocazia de a-si implini visul si de a-si avertiza parintele ca va plati cu viata implicarea in salvarea victimelor incendiului. Insa modificarea trecutului are repercusiuni dintre cele mai periculoase asupra viitorului. Iar daca John a reusit sa-si salveze tatal, de data aceasta viata mamei lui, Julie, este in pericol, pentru ca se numara printre victimele unui criminal in serie. Aflati la o distanta de treizeci de ani unul de celalalt, John si Frank trebuie sa-si uneasca puterile pentru a salva viata lui Julie.

Titlu originalFrequency
Nota IMDb7.4 din 93646 voturi

(1) comentariu

  • Bunicel. Pe fondul unei aurore boreale care apare in mod ciudat asupra New York-ului in 19999, Johny, un tanar politist, gasind in casa in care locuia cu mama sa o statie de emisie receptie care a aprtinut tatalui sau (fost pompier), reuseste sa o porneasca si sa intre in legatura cu tatal sau, in trecut, in 1969, adica calatoreste in timp 30 de ani. Tatal sau murise exact in acel an, 1969 incercand sa salveze o fata dintr-un depozit abandonat care a luat foc. Cum tanarul politist din timpul nostru intra in discutie cu tatal sau din trecut, acesta reuseste sa ii dea niste indicatii asupra incidentului in care isi pierde viata, astfel incat tatal sau reuseste sa altereze cursul faptelor, sa salveze fata dar si sa scape si el cu viata. Oricum, nemai murind, toate evenimentele care succed incendiului de la depozit se vor schimba: exista un criminal in serie care a ucis in trecut 10 asistente medicale, intre care si pe mama politistului. Prin intermediul comunicarii cu statia respectiva, politistul reuseste sa ii dea indicatii tatatlui sau din trecut, care cu ajutorul unui vecin si bun prieten de al sau – seful sectiei de politie de cartier – prind criminalul si pun capat serie de crime a caror victime au fost asistente medicale.

Lasa un comentariu