X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
For a Few Dollars More

For a Few Dollars More 1965 Online Subtitrat

Premiera: 18 decembrie 1965
Gen:

Vezi Acum For a Few Dollars More 1965 Online Subtitrat in romana calitate HD. For a Few Dollars More este un film lansat in 1965 de western super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere For a Few Dollars More

Per qualche dollaro in piu – Pentru cativa dolari in plus – Vestul salbatic, secolul XIX. Doi rivali, vanatori de recompense, sunt pe urmele aceluiasi om: Indio. Motivele urmaririi nu sunt aceleasi, cei doi nu par de incredere, dar stiu, ca nimeni altul, sa foloseasca pusca.

Filmul este al doilea din trilogia dedicata de regizorul Sergio Leone unui erou-simbol al Vestului, singuratic, taciturn, care strabate lumea pentru a face dreptate. Din trilogie fac parte filmele: Pentru un pumn de dolari, Pentru cativa dolari in plus si Bunul, raul si uratul. Trilogia impune imaginea actorului Clint Eastwood, care va deveni ulterior actorul american cu una dintre cele mai solide cariere cinematografice si duce la aparitia in cronici a termenului de western spaghetti, termen peiorativ, combatut ulterior de critici si spectatori. Toate filmele western, realizate apoi in America, vor fi influentate de ceea ce a impus Sergio Leone ca stil si atmosfera.

Titlu originalPer qualche dollaro in pií¹
Nota IMDb8.4 din voturi

Lasa un comentariu