X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Flags of Our Fathers

Flags of Our Fathers 2006 Online Subtitrat

Premiera: 18 octombrie 2006

Vezi Acum Flags of Our Fathers 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Flags of Our Fathers este un film lansat in 2006 de drama, istoric, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Adam Beach isCorporal Ira Hayes
Adam Beach
Corporal Ira Hayes
Jesse Bradford isCorporal Rene Gagnon
Jesse Bradford
Corporal Rene Gagnon
John Benjamin Hickey isSergeant Keyes Beech
John Benjamin Hickey
Sergeant Keyes Beech
John Slattery isBud Gerber
John Slattery
Bud Gerber
Barry Pepper isSergeant Mike Strank
Barry Pepper
Sergeant Mike Strank
Jamie Bell isPrivate Ralph Ignatowski
Jamie Bell
Private Ralph Ignatowski
Paul Walker isSergeant Hank Hansen
Paul Walker
Sergeant Hank Hansen
Robert Patrick isColonel Chandler Johnson
Robert Patrick
Colonel Chandler Johnson
Neal McDonough isCaptain Dave Severance
Neal McDonough
Captain Dave Severance

Descriere Flags of Our Fathers

Steaguri pline de glorie – Este o imagine absolut de nesters a Razboiului din Pacific – un moment istoric imortalizat in film, cu cinci infanteristi marini si un infirmier inaltand steagul S.U.A. pe Muntele Suribachi cu numai cateva zile inainte de incrancenata batalie pentru apararea garnizoanei japoneze de pe Iwo Jima, o insula pustie formata din plaji cu nisip negru si pesteri sulfuroase.

Pentru oamenii care apar in fotografie, inaltarea steagului este o mica formalitate pe fundalul unei batalii infioratoare; insa pentru cei de acasa, imaginea acestor oameni actionand impreuna, fara un cuvant, pentru a invinge, in ciuda unor sanse minime, ne aduce instantaneu in fata ochilor felul in care arata niste eroi. Captiveaza publicul american insetat de speranta si extenuat de un razboi aparent fara sfarsit. Le da mamelor un motiv sa creada ca fiii lor se vor intoarce in viata si confera o semnificatie celor care plang dupa fiii care nu se vor mai intoarce niciodata.

Titlu original Flags of Our Fathers
Nota IMDb 7.1 din 109,352 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 10 iunie 2019

    Slabut. Nota 4.5. Despre turul facut de 3 din cei 6 soldati care au ridicat stagul american pe colina Iwo Jima, (ceilalti 3 au murit in lupta), pentru a strange fonduri pentru efortul de razboi american in Pacific. Aflam din film ca de fapt steagul din fotografia celebra este al doilea (primul steag ridicat cand colina a fost cucerita a fost luat de un politician venit in vizita pe front pentru a fi prezentat in congresul american) si ca poza a fost cumva regizata, deoarece cand primul steag a fost ridicat pe colina inca se mai duceu lupte si reporterii nu aveau cum sa ajunga sa faca poze. Oricum, dupa ce al doilea steag a fost ridicat, pe insula au mai fost 35 de zile de lupta carncena, in care mii de oameni si-au pierdut viata. Atat poza cat si circumstantele in care s-au petrect faptele, apoi strangerea de fonduri, totul legat de aceasa intamplare este prezentat ca o gluma de prost gust.

Lasa un comentariu