X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Fight Club

Fight Club 1999 Online Subtitrat

Premiera: 15 octombrie 1999
Gen:

Vezi Acum Fight Club 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. Fight Club este un film lansat in 1999 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Edward Norton isThe Narrator
Edward Norton
The Narrator
Brad Pitt isTyler Durden
Brad Pitt
Tyler Durden
Meat Loaf isRobert '
Meat Loaf
Robert '
Jared Leto isAngel Face
Jared Leto
Angel Face
Zach Grenier isRichard Chesler
Zach Grenier
Richard Chesler
Holt McCallany isThe Mechanic
Holt McCallany
The Mechanic

Descriere Fight Club

Fight Club – Sala de lupte – Viața e un iad. Fără bani, cu o slujbă monotonă și stresantă, cu fiecare nouă zi la fel ca cea de ieri, un tânăr trăiește fără speranță de mai bine și fără idealuri. Dar în viața lui apare cineva care îl învață să se miște și să trăiască liber. Pătrunde în labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată, înlocuind, pentru a-și dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea. Dar înțelege curând că nu acesta e răspunsul la întrebările sale.

Un insomniac devenit o veritabilă bombă cu ceas (Edward Norton) și un comis-voiajor alunecos (Brad Pitt) canalizează agresivitatea masculină primară într-o formă nouă și șocantă de terapie.

Conceptul lor se bucură de un succes uriaș și „cluburi de luptă” se formează în lumea subterană a fiecarui oraș, până când o tipa senzuală și excentrică (Helena Bonham Carter) devine un obstacol în calea lor și declanșează un șir de evenimente derulate dement, complet scăpate de sub control, până la uitarea de sine.

Titlu originalFight Club
Nota IMDb8.8 din 1,595,717 voturi

Download Fight Club

Lasa un comentariu