X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Fan

Fan 2016 Online Subtitrat

Premiera: 15 aprilie 2016

Vezi Acum Fan 2016 Online Subtitrat in romana calitate HD. Fan este un film lansat in 2016 de actiune, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Shah Rukh Khan isGaurav Chandna / Aryan Khanna
Shah Rukh Khan
Gaurav Chandna / Aryan Khanna
Sayani Gupta isAryan Khanna'
Sayani Gupta
Aryan Khanna'
Zachary Coffin isJail Inmate
Zachary Coffin
Jail Inmate
Mo Idriss isPress Room Journalist
Mo Idriss
Press Room Journalist

Descriere Fan

Fanul -Într-o lume a etichetelor, uităm foarte ușor cine sunt cei care i-au transformat în staruri, superstaruri și megastaruri pe sportivi, cântăreții pop și pe actorii chipeși -FANII. FAN este povestea lui Gaurav (Shah Rukh Khan), un tânăr de 20 și ceva de ani, a cărui lume se învârte în jurul mega-starului de cinema Aryan Khanna (Shah Rukh Khan) sau “Dumnezeu”, așa cum îl numește el.

De pe străzile lăturalnice din Delhi, tânărul Gaurav pornește într-o călătorie spre orașul viselor, Mumbai, pentru a-i ura idolului său la mulți ani, cu ocazia zilei sale de naștere. La urma urmei, este cel mai mare fan al lui Aryan și chiar seamănă izbitor cu acesta. Prin urmare, cât de greu ar putea fi pentru Gaurav, cel mai mare fan din lume să obțină o întâlnire cu cel mai mare star din lume? Când lucrurile nu merg conform planului, dragostea si pasiunea lui Gaurav pentru “Dumnezeul” lui se transformă într-o obsesie periculoasă ,care depășește limitele firescului.

În acest film intens, care te va ține cu sufletul la gură, se analizează personalitățile și caracterele celor doi, Gaurav și Aryan. Aceștia descoperă, în ei înșiși, OAMENI despre a căror existența nici nu știau. Vei ajunge sa te întrebi de care dintre aceștia să îți fie milă și pe care să îl susții. Dar oare poți alege? La urma urmei, și superstarurile sunt tot oameni,, dar fiecare dintre noi este, de asemenea, un fan.

Titlu original Fan
Nota IMDb 7.2 din 35,572 voturi

Lasa un comentariu