X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Faithless

Faithless 2000 Online Subtitrat

Premiera: 15 septembrie 2000

Vezi Acum Faithless 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Faithless este un film lansat in 2000 de drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Liv Ullmann
Director

Actori

Descriere Faithless

Trolösa -Marianne este actrita la un teatru din Copenhaga. Ea este casatorita cu Markus, un reputat dirijor si au o fiica adolescenta Isabelle. Relatia lor fericita este disturbata de faptul ca Marianne se indragosteste de David, cel mai bun prieten al familiei, regizor la acelasi teatru. Marianne primeste o bursa la Paris. Deoarece in aceasta perioada Markus are o serie de concerte in America, iar Isabelle ramane acasa cu mama ei, Marianne decide sa-si traiasca pasiunea alaturi de David la Paris.
Dupa cateva saptamani toride la Paris, se intorc acasa si totul pare sa reintre in normal. Dar nu pot rezista pasiunii multa vreme si relatia este reluata. Sunt surprinsi de catre Markus, intr-o dupa amiaza, in apartamentul lui David. Prin avocat, Markus cere custodia copilului. Dupa o luna in care n-au corespondat decat prin avocati, Markus o suna si-i solicita o intalnire pentru rezolvarea diferendului. In cursul intalnirii, el ii propune ca in schimbul custodiei sa aiba o noapte de pasiune. Ea accepta, ceea ce-i va afecta iremediabil relatia cu David. Dupa pierderea custodiei, Markus se sinucide, ocazie cu care Marianne afla ca acesta a avut o relatie de 20 de ani cu o alta femeie.

Titlu original Trolösa
Nota IMDb 7.5 din 2,950 voturi

Lasa un comentariu