X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Emergo

Emergo 2011 Online Subtitrat

Premiera: 11 octombrie 2011

Vezi Acum Emergo 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. Emergo este un film lansat in 2011 de horror, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Kai Lennox isAlan White
Kai Lennox
Alan White
Rick Gonzalez isPaul Ortega
Rick Gonzalez
Paul Ortega
Fiona Glascott isEllen Keegan
Fiona Glascott
Ellen Keegan
Gia Mantegna isCaitlin White
Gia Mantegna
Caitlin White

Descriere Emergo

Acțiunea gravitează în jurul familiei White. După recentul deces al soției sale, Alan observă că în casă încep să se petreacă lucruri greu de explicat. Într-o seară când lucrurile ating apogeul, Alen își ia cei doi copii, pe Caitlin, o adolescentă rebelă și pe micutul Benny și hotărăște să se mute.

Cu toate astea, după o perioadă de acalmie în noua locuință, lucrurile încep să se precipite iarăși, mai mult de atât Caitlin devine foarte greu de controlat. Alan nu găsește altă soluție decât să apeleze la ajutorul unei echipe de specialiști în fenomene paranormale condusă de doctorul Helzer. Încă de la început liderul echipei își dă seama că toate astea au fost și sunt provocate de niște acte oribile comise în familia White, mai ales că Alan pare din ce în ce mai răvășit, iar starea lui Caitlin se alterează și ea pe zi ce trece și pare provocată de ceva anume. Oare ce secrete se ascund dincolo de „omul” Alan?

Titlu original Emergo
Nota IMDb 5.1 din 10,167 voturi

Download Emergo

Lasa un comentariu