X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Eichmann

Eichmann 2007 Online Subtitrat

Premiera: 22 septembrie 2007
Gen: ,

Vezi Acum Eichmann 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. Eichmann este un film lansat in 2007 de drama, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Roger Young
Director

Actori

Thomas Kretschmann isAdolf Eichmann
Thomas Kretschmann
Adolf Eichmann
Troy Garity isAvner Less
Troy Garity
Avner Less
Stephen Fry isMinister Tormer
Stephen Fry
Minister Tormer
Richard Rifkin isElderly Man
Richard Rifkin
Elderly Man

Descriere Eichmann

În perioada celui de al doilea război mondial, conform cu politica regimului național-socialist din Germania de sub conducerea lui Adolf Hitler, Adolf Eichmann a planificat și a îndeplinit acțiuni de deportare și exterminare în masă a evreilor din Europa de est, din motive de rasism și antisemitism. După terminarea războiului, în 1950, Eichmann a reușit să fugă în Argentina cu familia sa, cu acte false, emise de delegația italiană a Crucii Roșii din Geneva, sub numele de Ricardo Klement.

În 1960, Eichmann a fost capturat de Mossad și adus în Israel. A fost judecat la Ierusalim pentru crime de război și crime împotriva umanității. Acuzarea publică a fost condusă de prim-procurorul Israelului, Ghideon Hausner. După ce a fost găsit vinovat, Eichmann a fost condamnat la moarte și executat la data de 31 mai 1962. Cenușa sa a fost împrăștiată în apele internaționale ale Mării Mediterane.

Titlu original Eichmann
Nota IMDb 5.9 din voturi

Lasa un comentariu