X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Easy Money (Snabba cash)

Easy Money (Snabba cash) 2010 Online Subtitrat

Premiera: 15 ianuarie 2010

Vezi Acum Easy Money (Snabba cash) 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Easy Money (Snabba cash) este un film lansat in 2010 de actiune, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Easy Money (Snabba cash)

Câștig facil – Snabba Cash, cunoscut sub numele de Easy Money în limba engleză, este un thriller suedez regizat de Daniel Espinosa care are la baza romanul din 2006 cu același nume, de Jens Lapidus.

JW este un student modest al Academiei Economice din Stockholm, si duce o viata dubla printre elitele bogate ale orasului. Desi locuieste intr-o camera de camin, este preocupat de o viata sociala activa participind la petreceri opulente. Se indragosteste de o fata ce apartinea clasei superioare si este atras in curind intr-o lume a crimei.

Jorge, este un fugar urmarit de politie si de mafia sarba. Planul lui este acela de a importa o cantitate uriasa de cocaina de la un var de-al sau din Germania si apoi sa dispara pentru totdeauna.

Asasinul sarb Mrado este in cautarea lui Jorge, dar viata sa ia o alta turnura atunci cind este obligat sa aiba grija de fiica sa.

Intre timp JW isi incepe calatoria in intunecata lume a crimei organizate, punind soarta tuturor in joc in lupta dintre viata si moarte.

Snabba Cash este un thriller ce se desfasoara intr-un Stockholm al zilelor noastre, iar finalul filmului lasa evident loc de un sequel ce nu se va lasa prea mult asteptat.

Titlu originalSnabba Cash
Nota IMDb6.7 din 15,210 voturi

Lasa un comentariu