X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Easy A

Easy A 2010 Online Subtitrat

Premiera: 10 septembrie 2010
Gen:

Vezi Acum Easy A 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Easy A este un film lansat in 2010 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Will Gluck
Director

Actori

Emma Stone isOlive Penderghast
Emma Stone
Olive Penderghast
Amanda Bynes isMarianne
Amanda Bynes
Marianne
Penn Badgley isWoodchuck Todd
Penn Badgley
Woodchuck Todd
Stanley Tucci isDill Penderghast
Stanley Tucci
Dill Penderghast
Lisa Kudrow isMrs. Griffith
Lisa Kudrow
Mrs. Griffith
Malcolm McDowell isPrincipal Gibbons
Malcolm McDowell
Principal Gibbons
Patricia Clarkson isRosemary Penderghast
Patricia Clarkson
Rosemary Penderghast
Dan Byrd isBrandon
Dan Byrd
Brandon
Aly Michalka isRhiannon
Aly Michalka
Rhiannon

Descriere Easy A

Pacatoasa – Olive Penderghast (EMMA STONE) era o liceană americană tipică, până la un moment dat când s-a hotărât să devină A-tipică.

Ce trebuie să facă o fată obișnuită, când cea mai bună prietenă a ei, Rhiannon (ALY MICHALKA), care e extrem de curioasă, vrea să afle toate veștile și detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce să-i spună pentru că totul a fost plictisitor și n-ar avea cu ce să se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdată o anonimă și o mediocră, să trântească o minciună nevinovată, care să-i aducă în schimb magia râvnită de orice adolescent: popularitatea?

Unele vești însă nu pot rămâne secrete, mai ales dacă Marianne (AMANDA BYNES), un fel de „radio-șanț” al școlii Ojai High School, trage cu urechea la ceea ce spune Olive. În curând, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se întind în toată școala.

În câteva minute, elevii se aruncă pe Twitter, și pe Facebook ca să comenteze așa zisele indiscreții ale lui Olive. Deși nu este genul de notorietate pe care și l-ar fi dorit, Olive decide să nu nege zvonurile, pentru că acum a ajuns în sfârșit în centrul atenției. Ba chiar le îmbrățișează, începând să joace rolul pe care și l-a asumat, prin adoptarea unui look sexy și a unei atitudini ofensive. În definitiv, ea știe care e adevărul, iar părinții ei, (STANLEY TUCCI, PATRICIA CLARKSON), care n-o judecă niciodată, au încredere în ea. Așa încât nu i se pare că ar face vreun rău cuiva, nu-i așa?

Titlu originalEasy A
Nota IMDb7.2 din voturi

Download Easy A

Lasa un comentariu