X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Dumbo

Dumbo 2019 Online Subtitrat

Premiera: 27 martie 2019

Vezi Acum Dumbo 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Dumbo este un film lansat in 2019 de aventura, familie, fantastic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Tim Burton
Director

Actori

Colin Farrell isHolt Farrier
Colin Farrell
Holt Farrier
Michael Keaton isV. A. Vandemere
Michael Keaton
V. A. Vandemere
Danny DeVito isMax Medici
Danny DeVito
Max Medici
Eva Green isColette Marchant
Eva Green
Colette Marchant
Finley Hobbins isJoe Farrier
Finley Hobbins
Joe Farrier
Nico Parker isMilly Farrier
Nico Parker
Milly Farrier
Alan Arkin isJ. Griffin Remington
Alan Arkin
J. Griffin Remington

Descriere Dumbo

Un remake al filmului animat cu același nume din 1941 și bazat pe celebra carte a scriitorilor Helen Aberson și Harold Pearl, filmul urmărește aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobișnuit.

Holt Farrier, un veteran de război și fost star al circului, își găsește viața întoarsă cu susul în jos atunci când se întoarce din război. Proprietarul circului, Max Medici, îl invită pe Holt și pe copiii săi, Milly și Joe, să aibă grijă de un elefant nou-născut ale cărui urechi supradimensionate îl fac obiectul ridiculizării într-un circ deja zbuciumat. Dar când ei descoperă că Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibilă, atrăgând persuasivul antreprenor V.A. Vandevere, care recrutează elefantul special pentru cel mai nou spectacol de divertisment, „Dreamland”. Dumbo atinge noi culmi alături de fermecătoarea și spectaculoasa artistă, Colette Marchant, până când Holt află că sub poleiala sa strălucitoare, „Dreamland” este plin de secrete întunecate.

Titlu originalDumbo
Nota IMDb6.5 din 28151 voturi

Lasa un comentariu