X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Duck, You Sucker

Duck, You Sucker 1971 Online Subtitrat

Premiera: 20 octombrie 1971

Vezi Acum Duck, You Sucker 1971 Online Subtitrat in romana calitate HD. Duck, You Sucker este un film lansat in 1971 de razboi, western super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Sergio Leone
Director

Actori

James Coburn isJohn H. Mallory
James Coburn
John H. Mallory
Rod Steiger isJuan Miranda
Rod Steiger
Juan Miranda
Romolo Valli isDr. Villega
Romolo Valli
Dr. Villega
Antoine Saint-John isGutierez/ Colonel Günther Reza
Antoine Saint-John
Gutierez/ Colonel Günther Reza
Franco Graziosi isGovernor Jaime
Franco Graziosi
Governor Jaime

Descriere Duck, You Sucker

Giù la testa – Un pumn de dinamită – În aceste western din anii ’70, totul sare în aer din clipa în care un expert în explozibil care a dezvoltat o adevărată obsesie pentru dinamită și un fermier reprofilat în tâlhar/revoluționar decid să colaboreze.

Povestea lui Sergio Leone este plasată în Mexic, în vremea revoluției. Juan Miranda (Rod Steiger) este un fermier mexican care alesese să devină tâlhar. El și rudele sale apropiate constituiau nucleul bandei de tâlhari. John Mallory (James Coburn) este un membru IRA expert în explozibil. În vreme ce Juan este interesat să aibă din ce trăi, John are motivații ideologice pentru gesturile sale. Cei doi se întâlnesc în Mexico și au de gând să facă echipă, jefuind bănci. Planurile lor suferă modificări drastice atunci când drumurile li se intersectează cu acelea ale revoluționarilor, iar situația scapă de sub control când Juan este prins și urmează să fie executat. Însă, John nu își lasă camaradul la greu și vine să îl salveze.

Titlu originalGiù la testa
Nota IMDb7.7 din 25,046 voturi

Lasa un comentariu