X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Driven

Driven 2001 Online Subtitrat

Premiera: 27 aprilie 2001

Vezi Acum Driven 2001 Online Subtitrat in romana calitate HD. Driven este un film lansat in 2001 de actiune, drama, sport super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Renny Harlin
Director

Actori

Kip Pardue isJimmy Bly
Kip Pardue
Jimmy Bly
Til Schweiger isBeau Brandenburg
Til Schweiger
Beau Brandenburg
Estella Warren isSophia Simone
Estella Warren
Sophia Simone
Burt Reynolds isCarl Henry
Burt Reynolds
Carl Henry
Stacy Edwards isLucretia Clan
Stacy Edwards
Lucretia Clan
Gina Gershon isCathy Heguy
Gina Gershon
Cathy Heguy

Descriere Driven

La viteză maximă -Este o dramădeosebit de incitantă, plasatăîn lumea periculoasăa curselor de masini. În centrul actiunii filmului „Driven” sînt carierele si vietile de zi cu zi a patru piloti de curse, care se confruntăîntr-o luptădecisivă.

Talentatul, dar încăîncepătorul Jimmy Bly (KIP PARDUE) aproape căeste pe puctul de a claca din cauza presiunilor făcute de ambitiosul său frate (ROBERT SEAN LEONARD). De parcăbelele n-ar fi destule, Jimmy este îndrăgostit de Sophia (ESTELLA WARREN), nimeni alta decît iubita rivalului său, pilotul vedetăBeau Brandenburg ( TIL SCHWEIGER). Pentru căBly are si asa prea multe pe cap, cineva trebuie săîl ajute. Propietarul de masini de curse, Carl Henry (BURT REYNOLDS) cere ajutorul unui fost pilot -vedetă, Joe Tanto (SYLVESTER STALLONE). Tanto avusese o carierăpromitătoare, dar care a fost întreruptăbrusc, de un tragic accident, ce aproape căera săîl ucidă. Pentru a face din Bly un pilot de curse adevărat, de vîrf, Joe Tanto trebuie săse întoarcăîn propriul trecut, săse confrunte cu emotiile si durerile de odinioară. Toate astea i se întîmplălui Joe într-o lume dominatăde bărbati, dar în prezenta unei ziariste agasante, dar drăgute, (STACY EDWARDS), si a fostei neveste, Cathy (GINA GERSHON), care, de atunci, l-a părăsit pentru a se mărita cu rivalul său Memo Moreno (CRISTIAN DE LA FUENTE) Prinsi între succes, regret, teamăsi setea de viteză, cei patru piloti apasăpe pedala de acceleratie într-o cursăpe viatăsi pe moarte spre glorie. Bine ati venit la cursa vietii.

Titlu original Driven
Nota IMDb 4.6 din 37647 voturi

Lasa un comentariu