X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Drishyam

Drishyam 2015 Online Subtitrat

Premiera: 30 iulie 2015

Vezi Acum Drishyam 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. Drishyam este un film lansat in 2015 de crima, drama, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Ajay Devgn isVijay Salgaonkar
Ajay Devgn
Vijay Salgaonkar
Tabu isInspector General Meera Deshmukh
Tabu
Inspector General Meera Deshmukh
Shriya Saran isNandini Vijay Salgaonkar
Shriya Saran
Nandini Vijay Salgaonkar
Rajat Kapoor isMahesh Deshmukh (Meera'
Rajat Kapoor
Mahesh Deshmukh (Meera'
Ishita Dutta isAnju Salgaonkar (Vijay'
Ishita Dutta
Anju Salgaonkar (Vijay'

Descriere Drishyam

Partea întunecată a legii – Vijay Salgaonkar (Ajay Devgn) un bărbat cu o condiție modestă și doar 4 clase duce o viață liniștită alături de familia sa într-un orășel din India. Își împarte timpul între vizionarea de filme care este mai mult decât un hobby (el nu ratează niciun film ce apare la televizor) și familia sa.

Deși frumoasa lui soție Nandini (Shriya Saran) și cele doua fete Anju și Anu sunt mai mult singure pe acasă, ele sunt fericite deoarece Vijay reușește să își indeplineasca și datoria de soț și tată. Dar Vijay reușește să intre în vizorul polițistului Gaitonde deoarece începe să-și asume rolul de sfătuitor justițiar pentru mai multe persoane. Cu ajutorul informațiilor primite din filme el reușește să-și depășească condiția celor 4 clase…

La un moment dat viața familiei va fi dată peste cap de un eveniment nefericit petrecut chiar în magazia din spatele casei lor. Fetele lui Vijay și mama lor încearcă în acel moment să dea de Vijay la servici (el are o mica firmă ce ofera servicii de cablu tv), acolo unde el își petrece timpul urmărind filme. Prins de mirajul cinematografului acesta nu răspunde apelului disperat făcut de familia sa. Va reuși el oare să-și salveze familia de pericolul și amenințarea continuă care va începe? Oare mirajul filmului îl va ajuta să răzbată in continuare?

Titlu originalDrishyam
Nota IMDb8.3 din 49,147 voturi

Download Drishyam

Lasa un comentariu