X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Dredd

Dredd 2012 Online Subtitrat

Premiera: 7 septembrie 2012
Gen: , ,

Vezi Acum Dredd 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Dredd este un film lansat in 2012 de actiune, crima, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Pete Travis
Director

Actori

Descriere Dredd

Dredd 3D: Ultima judecată – Teritoriul Americii în viitor este un deșert nesfârșit. Pe Coasta de Est, începând din Boston și pânâ în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violență, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt cei supranumiți Judecătorii. Aceștia reprezintă întregul sistem: oameni ai legii, jurați, judecători și călăi. Cel mai bun dintre Judecători este Dredd, căruia Judecătorul suprem îi dă o misiune. El trebuie să testeze un Judecător începător, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie să fie de fapt ca o zi de instrucție.

Judecătorii sunt în drum spre locul unde a avut loc o crimă, în Peach Trees, un zgârie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot al lui Ma-Ma. Atunci când cei doi Judecători încearcă să-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordonă închiderea clădirii si Judecătorii se găsesc prinși într-o capcană a terorii, cu mafioții pe urmele lor. Totul se transformă acum într-o luptă pentru supraviețuire.

Titlu original Dredd
Nota IMDb 7.1 din 221,573 voturi

Download Dredd

Lasa un comentariu