X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Dracula 3D

Dracula 3D 2012 Online Subtitrat

Premiera: 9 noiembrie 2012

Vezi Acum Dracula 3D 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Dracula 3D este un film lansat in 2012 de horror, romantic, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Dracula 3D

Dracula lui Dario Argento se desfășoara în Transilvania, anul 1893. Într-o noapte, în pădurile de lângă Passo Borgo, la poalele munților Carpați, doi îndrăgostiți, Tania și Milos, se întâlnesc în secret. În drum spre casă, Tania e urmărită și ucisă de „o umbră întunecată”. Nu peste mult timp Jonathan Harker, un tânăr librar, sosește în sat la invitația contelui Dracula însuși, nobilul locurilor, spre al cărui castel se îndreaptă nu înainte de o vizită la Lucy Kisslinger, fiica primarului și cea mai bună prietenă a soției sale, Mina. La castel, Harker este întâmpinat de Tania, misterios readusă la viață și transformată în vampir. Tania încearcă să-l seducă de mai multe ori, înainte ca Dracula însuși să îl muște de gât pe Harker.

Când acesta încearcă să fugă, e ucis de un lup uriaș. Între timp, soția lui Harker, Mina, sosește în sat căutându-și soțul,iar apoi vizitează castelul lui Dracula, unde la rândul ei cade sub hipnoză: acesta era momentul așteptat de conte, care – după cum se dezvăluie – a pus totul la cale pentru a o atrage pe femeie, care seamănă perfect cu Dolinger, iubita lui de altădată.

Van Helsing, un vânător de vampiri și specialist în lichidarea lor, este chemat și sosește la castel, iar ținta lui este Dracula. Hotărât să se lupte pe viață și pe moarte, Van Helsing intră în castel și – într-o concurs de împrejurări – Mina, deși aflată sub hipnoză, îl împușcă involuntar pe Dracula: vampirul se transformă în cenușă înainte de a se transforma într-un liliac cu un rânjet batjocoritor.

Titlu original Dracula 3D
Nota IMDb 3.6 din voturi

Download Dracula 3D

Lasa un comentariu