X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Downfall

Downfall 2004 Online Subtitrat

Premiera: 8 septembrie 2004

Vezi Acum Downfall 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Downfall este un film lansat in 2004 de biografic, drama, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Bruno Ganz isAdolf Hitler
Bruno Ganz
Adolf Hitler
Corinna Harfouch isMagda Goebbels
Corinna Harfouch
Magda Goebbels
Ulrich Matthes isJoseph Goebbels
Ulrich Matthes
Joseph Goebbels
Heino Ferch isAlbert Speer
Heino Ferch
Albert Speer
Christian Berkel isProf. Dr. Ernst-Günter Schenck
Christian Berkel
Prof. Dr. Ernst-Günter Schenck
Thomas Kretschmann isSS-Gruppenführer Hermann Fegelein
Thomas Kretschmann
SS-Gruppenführer Hermann Fegelein
Ulrich Noethen isReichsführer SS Heinrich Himmler
Ulrich Noethen
Reichsführer SS Heinrich Himmler
Birgit Minichmayr isGerda Christian
Birgit Minichmayr
Gerda Christian

Descriere Downfall

Der Untergang – Ultimele zile ale lui Hitler – În toiul unei nopți de noiembrie, în 1942, mai multe tinere sunt escortate de ofiteri SS prin pădure, către “Vizuina Lupului”, cartierul general al lui Hitler din estul Prusiei. Tinerele sunt candidate la postul de secretară personală a Fuhrer-ului. Printre ele se află și Traudl Junge (Alexandra Maria Lara), în vârstă de 22 de ani, o tânără cu chip proaspăt din Munchen.

Femeile sunt aduse în sala de așteptare din fața biroului personal al lui Hitler și fiecare este dornică să facă o impresie cât mai bună. Ușa biroului se deschide și intră Adolf Hitler (Bruno Ganz). Femeile se ridică în picioare, iar Fuhrer le întâmpină, rând pe rând, cu o strângere de mână și întrebarea de unde provin. Traudl este aleasă pentru post și tânăra e copleșită de bucurie la gândul că își va servi țara alături de Fuhrer-ul său.

Berlin, 20 aprilie 1945: Hitler s-a retras într-un sistem de buncăre construit sub Cancelaria Germaniei. Traudl Junge doarme în camera ei, ascunsă adânc în subteran. Este trezită din somn de zguduiturile produse de focurile de artilerie. Inamicul se apropie.

Armata rusă înconjoară Berlinul într-un cerc tot mai strâns. Capitala a fost transformată în ruine. Înfrângerea Germaniei este inevitabilă. Numai o mână de soldați mai continuă luptele în stradă, susținuți de trupele de miliție Volkssturm (Furtuna Poporului) și copiii din rândul Tinerilor Hitleriști. Unul dintre acești copii, Peter (Donvan Gunia), are 13 ani și este mândru că a distrus două tancuri rusești. Tatăl lui Peter, evident șocat de imaginea copilului său cu un lansator de rachete în mână, îl imploră să lase arma jos și să vină acasă. Baiatul refuză și tatăl avertizează mica bandă că totul e pierdut și că, peste numai câteva zile, vor fi cu toții morți.

În buncărul lui Hitler, amanta acestuia, Eva Braun (Juliane Kohler), organizează pregătirile pentru sărbătorirea celei de-a 56-a aniversări a Fuhrer-ului. Pentru o ultimă dată, liderii regimului nazist se vor aduna să bea șampanie la o recepție. Printre ei se numără și Ministrul Afacerilor Interne, Heinrich Himmler, care îl imploră pe Hitler să se refugieze din Berlin într-un loc mai sigur. Hitler refuză. Nu va părăsi niciodată orașul. Aghiotantul lui Himmler este Herman Fegelein, soțul multiubitei surori a Evei. El își îndeamnă cumnata să îl convingă pe Hitler să fugă din Berlin, pentru că peste numai câteva zile, Aliații vor ajunge la Cancelarie.

Titlu originalDer Untergang
Nota IMDb8.2 din 277,979 voturi

(1) comentariu

  • Sorin Stoian4 decembrie 2018

    Un film excelent, care da o explicatie plauzibila cursului evenimentelor de la sfarsitul razboiului al II-lea mondial.

Lasa un comentariu