X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Dark City

Dark City 1998 Online Subtitrat

Premiera: 27 februarie 1998
Gen: ,

Vezi Acum Dark City 1998 Online Subtitrat in romana calitate HD. Dark City este un film lansat in 1998 de mister, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Alex Proyas
Director

Actori

Rufus Sewell isJohn Murdoch
Rufus Sewell
John Murdoch
William Hurt isInspector Frank Bumstead
William Hurt
Inspector Frank Bumstead
Kiefer Sutherland isDr. Daniel P. Schreber
Kiefer Sutherland
Dr. Daniel P. Schreber
Jennifer Connelly isEmma Murdoch
Jennifer Connelly
Emma Murdoch
Bruce Spence isMr. Wall
Bruce Spence
Mr. Wall
Colin Friels isDet. Eddie Walenski
Colin Friels
Det. Eddie Walenski
John Bluthal isKarl Harris
John Bluthal
Karl Harris
Mitchell Butel isOfficer Husselbeck
Mitchell Butel
Officer Husselbeck

Descriere Dark City

Regizat de Alex Proyas, creatorul lui „Corbul” și scenaristul lui „Kafka”, Orașul întunecat, este un film noir de excepție, în fapt unul dintre cele mai bune ale genului realizat în anii ’90.

Despărțit de soția sa Emma (Jennifer Connelly), amnezicul John Murdoch (Rufus Sewell) se trezește într-o dimineață, singur, într-o cadă plină de gheață dintr-o cameră sordidă de hotel, alături de cadavrul unei femei necunoscute.
Imediat după aceea află cu stupefacție că este considerat vinovat pentru moartea femeii și căutat pentru o serie de alte crime odioase. Neputându-și aminti dacă într-adevăr a comis sau nu aceste orori, Murdoch va atrage atenția excentricului psihiatru Schreber și a ciudatului detectiv Frank Bumstead (William Hurt).

În tentativa de a-și proba nevinovăția și de a rezolva enigma dublei sale identități, Murdoch se lasă atras într-un carusel halucinant de experiențe paranormale. Astfel, el va intra în legătură cu niște entități cunoscute sub numele de The Strangers care posedă o memorie colectivă prin care pot schimba realitatea fizică. The Strangers pot crea așa numitele cute ale timpului, manipulând conștiințe și destine. Murdoch nu va ceda și sondându-și subconștientul își va recupera memoria. Imediat îl vor năpădi amintirile din copilăria sa neobișnuită, dragostea regasită pentru Emma și revelația dezlegării crimelor de care era învinuit.

Titlu originalDark City
Nota IMDb7.8 din voturi

Download Dark City

Lasa un comentariu