X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Cry Freedom

Cry Freedom 1987 Online Subtitrat

Premiera: 5 noiembrie 1987
Gen:

Vezi Acum Cry Freedom 1987 Online Subtitrat in romana calitate HD. Cry Freedom este un film lansat in 1987 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Kevin Kline isDonald Woods
Kevin Kline
Donald Woods
Penelope Wilton isWendy Woods
Penelope Wilton
Wendy Woods
Kate Hardie isJane Woods
Kate Hardie
Jane Woods
Zakes Mokae isFather Kani
Zakes Mokae
Father Kani
John Thaw isKruger
John Thaw
Kruger
Josette Simon isDr Ramphele
Josette Simon
Dr Ramphele
Juanita Waterman isNtsiki Biko
Juanita Waterman
Ntsiki Biko
Timothy West isCapt. De Wet
Timothy West
Capt. De Wet

Descriere Cry Freedom

Strigătul libertății – Inspirat din fapte reale, filmul e povestea prieteniei dintre ziaristul alb Donald Woods si Stephen Biko, un curajos activist anti-apartheid, in Africa de Sud a anilor ’70. Dupa ce Biko e ucis de trupele guvernamentale, Donald hotaraste sa scrie despre tragicul eveniment, pentru a-l face cunoscut intregii lumi.

Cry Freedom este un film biografic/drama, aparut in anul 1987. Regia poarta semnatura lui Richard Attenborough, iar de scenariu s-a ocupat John Briley, un scenariu adaptat dupa cartile lui Donald Woods. Donald Woods este editorul sef de la ziarul liberal Daily Dispatch, din Africa de Sud. Acesta a scris cateva critici editoriale cu privire la viziunile lui Steve Biko. Dar, dupa ce il intalneste pe acesta pentru prima oara, acesta isi schimba parerea despre el. Ei se intalnesc de vreo cateva ori, iar asta inseamna ca Woods impreuna cu familia sa atrag atentia politiei. Atunci cand Steve Biko moare in custodia politiei, acesta va scrie o carte despre Biko. Singura cale de a ajunge publicata acea carte, este ca Woods insusi sa plece din tara sa natala, in mod ilegal.

Titlu original Cry Freedom
Nota IMDb 7.5 din voturi

Download Cry Freedom

Lasa un comentariu