X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Cradle 2 the Grave

Cradle 2 the Grave 2003 Online Subtitrat

Premiera: 28 februarie 2003

Vezi Acum Cradle 2 the Grave 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. Cradle 2 the Grave este un film lansat in 2003 de actiune, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Cradle 2 the Grave

Parteneri neobișnuiți -Inarmat cu o combinatie perfecta de charisma, atitudine si experienta in artele martiale, Tony Fait (DMX) navigheaza printre pericolele peisajului urban cu o precizie pasionata avand grija de afaceri, de fiorosul si loialul sau echipaj de profesionisti (ANTHONY ANDERSON, GABRIELLE UNION si DRAG-ON) cu un devotament intrecut doar de dragostea pentru fiica sa cea mica, Vanessa (PAIGE HURD).

Dupa ce a scos la capat o operatiune complexa in care era vorba de trafic cu diamante negre, Fait ajunge sa fie la fel de important ca Jet Li, un agent guvernamental taiwanez, care a urmarit drumul diamantelor negre prin intreaga lume.

Dar se pare ca Su nu urmareste numai diamantele furate ci si pe fostul sau partener Ling (MARK DACASCOS), care-i rapeste fata lui Fait in incercarea de a o elibera in schimbul diamantelor negre furate.

Titlu originalCradle 2 the Grave
Nota IMDb5.8 din 37,295 voturi

Lasa un comentariu