X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Coyote Ugly

Coyote Ugly 2000 Online Subtitrat

Premiera: 30 iulie 2000

Vezi Acum Coyote Ugly 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Coyote Ugly este un film lansat in 2000 de comedie, drama, muzical, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Piper Perabo isViolet Sanford
Piper Perabo
Violet Sanford
Adam Garcia isKevin O'
Adam Garcia
Kevin O'
Sarah Jane Morris isGirl at the Surprise Party
Sarah Jane Morris
Girl at the Surprise Party
Kaitlin Olson isBidding Customer
Kaitlin Olson
Bidding Customer

Descriere Coyote Ugly

Barul Coyote Ugly -Lil (Maria Bello) este proprietara cu un impact autocratic asupra fetelor, inclusiv asupra lui Cammie (Izabella Miko) cea care flirteaza intotdeauna, lui Rachel (Bridget Moynahan) cea incapatanata si lui Zoe (Tyra Banks) cea care primeste intotdeauna cele mai „grase” bacsisuri. „Coyotele” cum sunt ele numite cu afectiune, atrag nenumarati clienti si reprezentanti ai mass-mediei.

Cand Violet isi paraseste tatal extrem de protector, Bill (John Goodman) si casa de la periferie pentru un apartament in Manhattan, dintr-o data se gaseste disperata si fara nici un ban. Isi petrece timpul scriind si inregistrand materialul sau original, trecand pe la fiecare casa de inregistrari din oras, toate acestea in incercarea de a-si gasi o slujba cu ajutorul careia sa-si plateasca chiria. Chiar incearca sa cante intr-o seara intr-un club, dar emotiile o impiedica sa isi etaleze propriile creatii in fata publicului. In timp ce batea strazile in lung si-n lat ca sa-si distribuie caseta, crede ca a gasit un manager de club interesat de muzica ei, dar in loc de aceasta gaseste un admirator infocat in persoana unui lucrator mai tanar pe nume Kevin (Adam Garcia). Kevin crede in ea si se ofera sa o ajute.

Titlu originalCoyote Ugly
Nota IMDb5.6 din 98,615 voturi

Lasa un comentariu