X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Contraband

Contraband 2012 Online Subtitrat

Premiera: 12 ianuarie 2012

Vezi Acum Contraband 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Contraband este un film lansat in 2012 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Mark Wahlberg isChris Farraday
Mark Wahlberg
Chris Farraday
Kate Beckinsale isKate Farraday
Kate Beckinsale
Kate Farraday
Ben Foster isSebastian Abney
Ben Foster
Sebastian Abney
Giovanni Ribisi isTim Briggs
Giovanni Ribisi
Tim Briggs
J.K. Simmons isCaptain Camp
J.K. Simmons
Captain Camp
William Lucking isBud Farraday
William Lucking
Bud Farraday
Diego Luna isGonzalo
Diego Luna
Gonzalo
Robert Wahlberg isJohn Bryce
Robert Wahlberg
John Bryce
Lukas Haas isDanny Raymer
Lukas Haas
Danny Raymer

Descriere Contraband

Contrabanda – Mark Wahlberg se află în fruntea distribuției acestui thriller despre un om care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-și proteja familia.

Amplasat în New Orleans, filmul explorează universul dur al unor contrabandiști de clasă internațională, unde acționează împreună criminali disperați, oficiali corupți, cu mize uriașe și mită pe măsură, unde loialitatea este o raritate, iar moartea pîndește la fiecare pas greșit.

Chris Farraday (Wahlberg) a renunțat de mult la viața de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru șeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce știa el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, așa că nu-i ia mult pentru a strînge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama și a se întoarce cu milioane de dolari falși.

Dar lucrurile se deteriorează rapid și, doar cu cîteva ore înainte de pune mîna pe bani, Chris trebuie să-și croască drum printr-o rețea criminală de baroni ai drogurilor violenți, polițiști și asasini plătiți, înainte ca soția Kate (Kate Beckinsale) și fiii săi să devină țintele acestora.

Titlu original Contraband
Nota IMDb 6.5 din 107,037 voturi

Lasa un comentariu