X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Colonia

Colonia 2015 Online Subtitrat

Premiera: 13 septembrie 2015

Vezi Acum Colonia 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. Colonia este un film lansat in 2015 de drama, istoric, romantic, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Colonia

Colonia este un thriller politic ce are ca subiect lovitura de stat din Chile, din 1973, în urma căreia președintele Salvador Allende a fost înlăturat de la putere. Manevra militară, realizată cu sprijinul CIA, a fost una cu consecințe sângeroase pentru populația din Chile -a fost numit primul „9/11” -dar și unul dintre momentele cheie ale Războiului Rece, prefigurând supunerea către grupul de economiști neoliberali americani în frunte cu Milton Friedman.
Watson și Brühl îi interpretează pe Lena și Daniel, doi îndrăgostiți atrași în harababura politică declanșată de implicarea americană în lovitura de stat. Lena este obligată să se alăture unui cult din regiunea sudică chiliană numită Colonia Dignidad, crezând că acolo este ținut Daniel, răpit de poliția secretă. „Colonia” se descrie drept o misiune caritabilă organizată de predicatorul Paul Schí¤fer, însă ascunde de fapt o mulțime de secrete. Filmul are la bază o poveste adevărată.

Titlu originalColonia
Nota IMDb7.2 din voturi

Download Colonia

Lasa un comentariu