X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Chronicle

Chronicle 2012 Online Subtitrat

Premiera: 1 februarie 2012
Gen: , ,

Vezi Acum Chronicle 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Chronicle este un film lansat in 2012 de drama, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

  • Informatii
  • Actori

Director

Josh Trank
Director

Actori

Dane DeHaan isAndrew Detmer
Dane DeHaan
Andrew Detmer
Alex Russell isMatt Garetty
Alex Russell
Matt Garetty
Michael B. Jordan isSteve Montgomery
Michael B. Jordan
Steve Montgomery
Michael Kelly isRichard Detmer
Michael Kelly
Richard Detmer
Anna Wood isMonica
Anna Wood
Monica
Ashley Grace isCasey Letter
Ashley Grace
Casey Letter
Joe Vaz isMichael Ernesto
Joe Vaz
Michael Ernesto

Descriere Chronicle

Zdrobirea mașinilor doar cu gândul. Zborul. Dobândirea unei puteri care poate nimici un oraș. Cine nu și-ar dori acest tip de puteri? Cine nu și-ar dori să facă imposibilul? Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve?

Andrew, Matt și Steve sunt trei adolescenți cu care te poți identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viața la liceu. Sunt imperfecți, stângaci și puțin nechibzuiți. Însă ei au descoperit ceva care depășește capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înțelegere. Descoperirea lor le aduce capacități telekinetice; în limbaj comun, au superputeri.

Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi mașini doar cu puterea voinței. Au învățat să zboare… îndeplinirea celei mai mari dorințe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.

Ce ai face dacă, brusc, ai dobândi capacități care-ți depășesc puterea de înțelegere? Ai îmbrăca un costum special, ai zbura și te-ai bate cu răufăcătorii? Dacă ai fi adolescent, cel mai probabil răspuns ar fi: s-o crezi tu. Te-ai distra cu puterile, ai face glume și poate că te-ai răzbuna pe cei care ți-au făcut rău. Poate că aceste puteri ți-ar scoate în evidență calitățile mai puțin nobile. Sau mai rău.

Titlu original Chronicle
Nota IMDb 7.1 din 223,969 voturi

Lasa un comentariu