X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Chocolat

Chocolat 2016 Online Subtitrat

Premiera: 3 februarie 2016

Vezi Acum Chocolat 2016 Online Subtitrat in romana calitate HD. Chocolat este un film lansat in 2016 de biografic, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Chocolat

Franța, sfârșitul secolului al XIX-lea. Rafael Padilla “Chocolat” (Omar Sy) devine primul clovn de circ negru în Franța. Dar, originile sale erau dificile, provenind dintr-o familie de sclavi vânduți din Cuba. Fiind copil a lucrat ca rob la curățarea încălțămintei. Soarta l-a dus în Franța pentru a lucra la circ. începuturile sale erau ca un sălbatic, alături de o maimuță, într-un circ, dar talentul său și întâlnirea cu clovnul George Footit (James Thiérrée -fiul nepotului inegalabilului Charlie Chaplin), l-au adus să se bucure de un mare succes, devenind vedeta propriului show.
La începutul secolului XX, Chocolat și Footit vin la Paris și devin una dintre cele mai apreciate echipe de clovni din țară. Chocolat a devenit o figură emblematică a timpului său, și a apărut în primele filme ale fraților Lumií¨re. A fost, de asemenea, primul artist negru în publicitate. Fără să ajungă măcar la 50 ani, Chocolat a murit de pneumonie la Bordeaux, în 1917, într-un anonimat complet.

Titlu originalChocolat
Nota IMDb7.1 din 4,375 voturi

Lasa un comentariu