X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Catch Me If You Can

Catch Me If You Can 2002 Online Subtitrat

Premiera: 25 decembrie 2002

Vezi Acum Catch Me If You Can 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. Catch Me If You Can este un film lansat in 2002 de biografic, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Leonardo DiCaprio isFrank Abagnale Jr.
Leonardo DiCaprio
Frank Abagnale Jr.
Tom Hanks isCarl Hanratty
Tom Hanks
Carl Hanratty
Christopher Walken isFrank Abagnale
Christopher Walken
Frank Abagnale
Martin Sheen isRoger Strong
Martin Sheen
Roger Strong
Nathalie Baye isPaula Abagnale
Nathalie Baye
Paula Abagnale
Amy Adams isBrenda Strong
Amy Adams
Brenda Strong
James Brolin isJack Barnes
James Brolin
Jack Barnes
Brian Howe isEarl Amdursky
Brian Howe
Earl Amdursky
Steve Eastin isPaul Morgan
Steve Eastin
Paul Morgan

Descriere Catch Me If You Can

Prinde-mă! Dacă poți! -Leonardo DiCaprio si Tom Hanks, castigator a doua premii Oscar (pentru Philadelphia si Forrest Gump) sunt angrenati intr-un joc de-a soarecele si pisica in „Prinde-ma! Daca poti!”, film ce-l are ca regizor pe Steven Spielberg, castigator a trei premii Oscar (Schindler’s List, Saving Private Ryan).
Frank W. Abagnale (Leonardo DiCaprio) a lucrat ca doctor, avocat si co-pilot la o companie de avioane celebra – toate inainte de a implini 21 de ani. Maestru al inselaciunilor, el a fost si un foarte bun falsificator, reusind sa castige milioane de dolari cu ajutorul unor cecuri false. Agentul FBI Carl Hanratty (Tom Hanks) si-a stabilit drept prioritate sa-l prinda pe Frank si sa-l aduca in fata justitiei, dar Frank se afla intotdeauna cu un pas inaintea sa, silindu-l sa continue urmarirea.
Din distributia filmului mai fac parte si Christopher Walken, castigator al premiului Oscar (The Deer Hunter), Martin Sheen, castigator al Globului de Aur (serialul TV The West Wing), Nathalie Baye, Amy Adams, James Brolin, Brian Howe, Frank John Hughes si Jennifer Garner, castigatoare a Globului de Aur (serialul TV Alias).

Titlu original Catch Me If You Can
Nota IMDb 8.1 din 621,847 voturi

Lasa un comentariu