X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Castle in the Sky

Castle in the Sky 1986 Online Subtitrat

Premiera: 2 august 1986

Vezi Acum Castle in the Sky 1986 Online Subtitrat in romana calitate HD. Castle in the Sky este un film lansat in 1986 de actiune, animatie, aventura, familie, fantastic, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere Castle in the Sky

Tenkí» no shiro Rapyuta – Actiunea incepe intr-un dirijabil al armatei, atacat de pirati, pentru a o rapi pe Sheeta, sau mai exact pentru a fura colierul pe care aceasta il purta. Cand piratii ajung la ea, aceasta iese pe geam si vrea sa mearga in camera alaturata, dar cade. Pazu, un baietel ce il ajuta pe tatal sau, vede pe cer o lumina puternica si se duce sa vada despre ce e vorba si vede ca este de fapt o fata adormita ce pluteste usor prin aer. O duce acasa, si afla ca aceasta e cautata de pirati. De aici, cei doi trec prin multe aventuri, ajungand cand in mainile armatei, cand pe mainile piratilor, cu totii dorind sa gaseasca Laputa, Castelul din Cer.

Ajungand intr-un final in Laputa , Sheeta afla ca acest taram este pustiu si crede ca ea este singura persoana care a locuit vreodata aici, insa va afla ca se inseala si ca cineva din armata este de asemenea din Laputa, ba mai mult, chiar de sange-regal ca si ea. Lupta pentru Laputa si bogatiile ei incepe, ea dandu-se intre piratii care vroiau aurul, armata care vroia tehnologia, fratele lui Sheeta care vroia sa readuca Laputa la glorie, si Pazu si Sheeta care vroiau doar sa salveze Pamantul si Laputa.

Titlu original 天空の城ラピュタ
Nota IMDb 8.1 din voturi

Download Castle in the Sky

Lasa un comentariu