X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Candy

Candy 2006 Online Subtitrat

Premiera: 15 februarie 2006

Vezi Acum Candy 2006 Online Subtitrat in romana calitate HD. Candy este un film lansat in 2006 de drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Candy

Iubire și dependență – Candy (Abbie Cornish) este o tanara si frumoasa pictorita, ce descopera impreuna cu iubitul ei Dan (Heath Ledger), cateodata poet, ce este dragostea. Iubirea lor este precum Paradisul: ii preocupa doar sporirea ei si abandonarea totala in placere. Prin intermediul heroinei cei doi se simt liberi si cred ca viitorul lor impreuna este invincibil.

In curand indragostiti nu mai au nimic de amanetat, moment in care Candy incepe sa se prostitueze. Dan nu se opune si fara sa-si dea seama cei doi trec granita si nu mai sunt in Paradis. In timp ce dependenta lor de droguri devine tot mai puternica, hotarasc sa isi reinoiasca juramintele de iubire si sa se casatoreasca. Din cauza drogurilor ajung insa sa-si petreaca cea cea mai importanta zi din viata in aburii extazului si fara sa realizeze prea mult ce se intampla in jurul lor. Parintii lui Candy (Tony Martin si Moni Hazlehurst) sunt tulburati si privesc neputinciosi cum fiica lor aluneca spre o stare de agonie pe care nu o pot intelege.

Titlu originalCandy
Nota IMDb7.3 din voturi

Lasa un comentariu