X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me? 2018 Online Subtitrat

Premiera: 19 octombrie 2018

Vezi Acum Can You Ever Forgive Me? 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Can You Ever Forgive Me? este un film lansat in 2018 de biografic, comedie, crima super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Can You Ever Forgive Me?

Can You Ever Forgive Me? (2018) este adevărata poveste a celei mai populare biografe a celebrităților, Lee Israel, care și-a câștigat existența în anii ’70 și ’80, scriind despre personalități faimoase precum Katharine Hepburn, Tallulah Bankhead, Estee Lauder și jurnalista Dorothy Kilgallen.

Departe de noua tendință a biografiilor din industria editorială, New York-ul consideră cartea ei despre Lauder, plictisitoare. În 1992, cariera lui Israel ca scriitoare de cărți și articole de revistă, se încheie. Distrusă și ruinată, atunci când Lee nu mai poate publica, își transformă forma de artă în înșelăciune, instigată de prietenul ei loial Jack, care recent terminase de executat o sentință pentru jaf armat.

Curând, ea începe să vândă scrisori pe care le falsifică și care par a fi scrise de scriitori, dramaturgi și actori decedați. Atunci când o scrisoare despre care Israel spune că a fost scrisă de Noel Coward, ridică suspiciuni, oamenii nu mai cumpără scrisori de la ea. Cu toate acestea, ea și Jack încep să fure scrisori reale din arhivele bibliotecii și să le vândă. În 1993, Israel a pledat vinovată pentru că a conspirat la transportarea unor proprietăți furate, pentru care a primit șase luni de arest la domiciliu și cinci ani de probațiune federală.

Titlu originalCan You Ever Forgive Me?
Nota IMDb7.3 din 9,453 voturi

(1) comentariu

Lasa un comentariu