X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Bushwick

Bushwick 2017 Online Subtitrat

Premiera: 25 august 2017

Vezi Acum Bushwick 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Bushwick este un film lansat in 2017 de actiune, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Bushwick

Bushwick (2017) urmărește povestea tinerei Lucy și a veteranului de război Stupe, care pentru a ajunge acasă, trebuie să treaca printr-o ploaie de focuri de armă și explozii în cartierul lor din Brooklyn. Atunci când Lucy iese din metrou, ea intră într-o baie de sânge pe străzile cartierului Bushwick din Brooklyn. Texas încearcă să se desprindă de Uniune, iar forțele militare au coborât în New York City, folosindu-l drept bază de operațiuni și un instrument de negociere. Lucy se adăpostește în subsolul lui Stupe, un veteran de război, care o ajută cu răbdare să traverseze cele cinci blocuri periculoase din Bushwick, pline cu răpitori, miliții locale și forțe invadatoare, pentru a ajunge acasă, presupunând că aceasta se află încă acolo.

Titlu original Bushwick
Nota IMDb 5.1 din voturi

Download Bushwick

(1) comentariu

  • S Sorin 15 iunie 2019

    Porcarie. Nota 2.0. O grupare paramilitara care milita armat pentru separarea Texasului si a altor state sudiste de USA, iau cu asalt marile orase in incercarea de a il determina pe presedinte sa accepte separarea in schimbul pacii si incetarea luptelor de strada care au rezultat in moartea multor civili. Ca in orice razboi, exista o zona demilitarzata de unde ramasitele armatei americane evacuau cu elicopterele civilii care reuseau sa ajunga la acea zona demilitarizata. O tipa si un tip incearca sa ajunga de unde se afla in partea cealalta a orasului ca sa scape in zona demilitarizata. Desigur, porcariile specifice filmeor proaste americane cu buget redus: gagica si sora ei doboara cu cate un pistol la care nu schimba niciodata incarcatorul (adica aveau gloante la nesfarsit in pistoalele alea) deci gagicile elimina cateva mii de combatanti paramilitari bine inarmati cu arme automate, cu veste anti-glont, etc. Gunoi.

Lasa un comentariu