X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Buffalo ’66

Buffalo ’66 1998 Online Subtitrat

Premiera: 20 ianuarie 1998

Vezi Acum Buffalo ’66 1998 Online Subtitrat in romana calitate HD. Buffalo ’66 este un film lansat in 1998 de comedie, crima, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Vincent Gallo isBilly Brown
Vincent Gallo
Billy Brown
Ben Gazzara isJimmy Brown
Ben Gazzara
Jimmy Brown
Mickey Rourke isBookmacher
Mickey Rourke
Bookmacher
Rosanna Arquette isWendy Balsam
Rosanna Arquette
Wendy Balsam
Kevin Pollak isTV Sportscaster
Kevin Pollak
TV Sportscaster
Alex Karras isTV Sportscaster
Alex Karras
TV Sportscaster
John Sansone isLittle Billy
John Sansone
Little Billy
Manny Fried isThe Donut Clerk
Manny Fried
The Donut Clerk

Descriere Buffalo ’66

Un puscarias proaspat eliberat rapeste o balerina, fortand-o sa pretinda ca e sotia lui.

Electrizantul debut regizoral (a durat sapte ani pana sa fie dus la bun sfarsit) al artistului/muzicianului/modelului/actorului Vincent Gallo, Buffalo’66 combina tehnicile experimentale ale noului val francez cu inversunarea realista a regizorilor americani din anii ’70, cum ar fi John Cassavetes, insa rezultatul e complet inventiv si original, fascinant si, de cele mai multe ori absurd de amuzant.

Gallo il interpreteaza pe Billy Brown, proaspat eliberat din inchisoare. Inainte de a se intoarce acasa pentru a-si vizita parintii si a ucide fotbalistul al carui sut ratat spre poarta a dus, indirect, la arestarea sa, el rapeste o balerina blazata (Christina Ricci) si o forteaza sa pretinda ca ii este sotie. Desi aparent ea nu se impotriveste statutului de ostatic, Billy e hiper-emotionat, suparat, vulnerabil si mereu pus pe harta. In timp ce excursia progreseaza – facand o oprire exploziva si in oraselul natal al lui Billy, unde inca locuiesc parintii sai indiferenti – cei doi continua sa se certe ca niste soti veritabili, dar, in acelasi timp, incep sa tina cu adevarat unul la altul.

Titlu original Buffalo '66
Nota IMDb 7.5 din voturi

(1) comentariu

  • Sorin Stoian 7 ianuarie 2019

    Un film de autor extraordinar. Nu am stiut pana acum de Vincent Gallo, dar cu filmul asta m-a convins ca filmele bune pot fi facute / regizate / interpretrate si de actori mai putin faimosi.

Lasa un comentariu