X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Bring It On

Bring It On 2000 Online Subtitrat

Premiera: 25 august 2000

Vezi Acum Bring It On 2000 Online Subtitrat in romana calitate HD. Bring It On este un film lansat in 2000 de biografic, comedie, sport super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Bring It On

Majoretele -Un film extrem de amuzant despre lumea majoretelor și strategiilor de „dans” specifice. Un film care ne duce mai departe de a privi doar dansurile pe muzică a frumoaselor brunete și blonde și ne arată această lume pe care nu o cunoșteam: lumea cheerleading-ului. Cu drame, bucurii și, bineînțeles Campionatul Mondial de Majorete.

Adolescenta Torrance Shipman isi da seama ca treaba de capitan al echipei de majorete a liceului, campioana ultimilor 6 ani de competitii, nu este atat de usoara precum credea. Parintii ei vor ca Torrance sa isi concentreze atentia asupra temelor si studiului, prietenul ei vrea ca aceasta sa isi petreaca mai mult timp cu el si Torrence afla ca fostul capitan al echipei a furat cele mai bune miscari ale lor de la alte echipe. Mai mult, Isis, capitanul unei echipe din cealalta parte a orasului, ameninta ca ei vor castiga campionatul din acest an.

Titlu originalBring It On
Nota IMDb6 din 78,082 voturi

Download Bring It On

Lasa un comentariu