X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Bottle Shock

Bottle Shock 2008 Online Subtitrat

Premiera: 6 august 2008
Gen: ,

Vezi Acum Bottle Shock 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Bottle Shock este un film lansat in 2008 de comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Alan Rickman isSteven Spurrier
Alan Rickman
Steven Spurrier
Chris Pine isBo Barrett
Chris Pine
Bo Barrett
Bill Pullman isJim Barrett
Bill Pullman
Jim Barrett
Rachael Taylor isSam Fulton
Rachael Taylor
Sam Fulton
Freddy Rodrí­guez isGustavo Brambila
Freddy Rodrí­guez
Gustavo Brambila
Dennis Farina isMaurice Cantavale
Dennis Farina
Maurice Cantavale
Kirk Baily isLoan Officer
Kirk Baily
Loan Officer

Descriere Bottle Shock

Degustarea de vinuri – „Bottle Shock” este o dramă bazată pe o poveste reală, care pune în evidență perioada tulbure a anului 1976, atunci când industria de vinuri din Statele Unite ale Americii a câștigat o răsunătoare victorie la o competiție internațională de degustare de vinuri asupra multapreciatelor și finelor vinuri franțuzești. Jim Barrett, un fost avocat de succes care a renunțat la profesie pentru a deveni cultivator de struguri, deține și conduce cu o mână de fier un domeniu și o vie pe nume Chateau Montelena în Napa Valley.

Luptându-se să supraviețuiască într-o vreme în care producția de vinuri era foarte mică, perfecționistul și autoritarul Jim este nemulțumit de fiul lui, Bo, un tânăr rebel, care nu pare interesat să preia afacerea familiei și care se comportă ca și când ar fi într-o permanentă vacanță. Lucrurile se complică și mai mult atunci când Bo și Gustavo, fiul unui agricultor mexican care îl ajută pe Jim Barrett la toate treburile legate de vie, se îndrăgostesc nebunește de aceeași fată – frumoasa Sam.

Titlu original Bottle Shock
Nota IMDb 6.8 din voturi

Lasa un comentariu