X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Blow-Up

Blow-Up 1966 Online Subtitrat

Premiera: 18 decembrie 1966

Vezi Acum Blow-Up 1966 Online Subtitrat in romana calitate HD. Blow-Up este un film lansat in 1966 de drama, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Blow-Up

Blowup – Împușcătura – „Sa nu fim surprinsi ca gasim in opera lui Antonioni un film cu titlul Marirea si sa constatam ca personajul respectivei pelicule este un fotograf. Este cel mai antonionian film din cele realizate de Antonioni si in acelasi timp cel mai putin intelectual. Este filmul cel mai autentic vizual al ultimilor 10 ani, este totodata primul film mut al erei sonore.” – Claire Clouzot – 1967 (Cinema 67).

Thomas este un fotograf londonez extrem de talentat, dar fara vreun scop in viata. El fotografiaza scene violente si dureroase, fara a simti insa ceva sau a se implica in vreun fel. Cand, intamplator, fotografiaza un cuplu in parc, el se trezeste martorul involuntar (ulterior, in intunericul camerei sale de developat) al unui mister care pare sa se incapataneze sa-l implice si pe el…

Blowup este o tehnica fotografica in urma careia, inaintea erei digitale, prin mariri succesive ale materialului fotografic puteau fi scoase in evidenta detalii, altfel nebanuite, ale unei fotografii aparent inocente! Tocmai prin aceasta tehnica devine si eroul filmului martorul ocular al unei crime.

Titlu originalBlow-Up
Nota IMDb7.6 din 46,125 voturi

Download Blow-Up

Lasa un comentariu