X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 2017 Online Subtitrat

Premiera: 4 octombrie 2017

Vezi Acum Blade Runner 2049 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Blade Runner 2049 este un film lansat in 2017 de drama, mister, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Harrison Ford isRick Deckard
Harrison Ford
Rick Deckard
Robin Wright isLt. Joshi
Robin Wright
Lt. Joshi
Jared Leto isNiander Wallace
Jared Leto
Niander Wallace
Carla Juri isDr. Ana Stelline
Carla Juri
Dr. Ana Stelline
Lennie James isMister Cotton
Lennie James
Mister Cotton
Dave Bautista isSapper Morton
Dave Bautista
Sapper Morton

Descriere Blade Runner 2049

Vânătorul de recompense 2049 – Clasicul film al lui Ridley Scott, Blade Runner/Vânătorul de recompense (1982), devenea un film cult, având ca temă esența umanității – urmărind relația dintre replicanți și oamenii care au început prin a-i crea, au continuat prin a-i exploata, și au ajuns să-i discrimineze și să-i vâneze. Harrison Ford l-a interpretat pe Blade Runner – un tip de polițist futurist, acuzat de vânarea și „eliminarea” replicanților.

La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.

Acțiunea noii pelicule este imaginată de Michael Green și Hampton Fancher (ce a colaborat și la scenariul originalului) – se va desfășura la câteva decenii după primul film.

Titlu original Blade Runner 2049
Nota IMDb 8.4 din 156,246 voturi

Lasa un comentariu