X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Betrayed

Betrayed 2018 Online Subtitrat

Premiera: 2 octombrie 2018

Vezi Acum Betrayed 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Betrayed este un film lansat in 2018 de actiune, crima, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Descriere Betrayed

Intr-un efort de a controla orasul in filmul Betrayed online subtitrat, primarul deschide portile pentru mafia ruseasca. Nu dureaza mult pana mafia isi da seama ca primarul nu va urma regulile lor. Pentru a rezolva problema, el accepta o oferta pentru a ii prinde in plasa pe rusi si in felul asta deschide usa pentru cartel. Cand rusii afla de planul lui, ei rapesc pe fiica primarului si atunci incep jocurile reale.

Cu premiera in L.A., pe 26 septembrie, am fost destul de norocos pentru a obtine o previzualizarea celui mai recent thriller de actiune al lui Harley Wallen, Betrayed online subtitrat, pe care l-a scris, regizat si, de asemenea, prezentat. Betrayed este un proiect foarte personal, pe care Harley la inspirat initial dupa ce a vazut numerele pentru traficul de fiinte umane, evidentiate la inceputul filmului; si cu o sotie si trei fiice, nu este deloc surprinzator faptul ca ca aceste fapte l-au lovit emotional.

Titlu originalBetrayed
Nota IMDb5.6 din 66 voturi

Download Betrayed

Lasa un comentariu