X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Basic

Basic 2003 Online Subtitrat

Premiera: 18 aprilie 2003

Vezi Acum Basic 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. Basic este un film lansat in 2003 de actiune, crima, drama, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Basic

Instructia -Travolta interpreteazărolul lui Tom Hardy, un fost politist care a devenit agent al Departamentului Narcotice si care este atras într-un mister ce se adânceste constant, legat de disparitia temutului si adesea dispretuitului sergent Nathan West (Jackson), ca si a mai multor soldati de elităai Fortelor Speciale în ceea ce pare a fi, la prima vedere un exercitiu militar de rutinădin timpul unui uragan din junglele din Panama.
Sunt găsiti doar doi supravietuitori, Dunbar (Brian Van Holt) si Kendall (Giovanni Ribisi), grav rănit, fiul unui membru oficial de vazăal Consiliului de Directori. Nici unul nu este de acord săcoopereze cu seful politiei militare de la Fort Clayton, Cpt. Julia Osbourne (Connie Nielsen). De aceea, comandantul bazei, Col. Bill Styles (Tim Daly) îl recheamăpe fostul politist Hardy, un vechi prieten si un interogator convingător.

Titlu original Basic
Nota IMDb 6.5 din 53,212 voturi

Lasa un comentariu