X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Barbershop 2: Back in Business

Barbershop 2: Back in Business 2004 Online Subtitrat

Premiera: 20 ianuarie 2004

Vezi Acum Barbershop 2: Back in Business 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Barbershop 2: Back in Business este un film lansat in 2004 de comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Barbershop 2: Back in Business

Frizeria 2 – Rodney Sullivan regizeaza urmarea unei comedii urbane de succes: “Barbershop 2: Back in Business”. Intreaga gasca: Eddie, Jimmy, Terri (rapper-ul Eve), Isaac, Ricky si Dinka se afla tot acolo, in vechea frizerie din sudul orasului Chicago. Proprietarul Calvin Palmer (Ice Cube) incearca sa tina afacerea de familie pe linia de plutire ca sa poata, intr-o zi, sa i-o transmita ca mostenire fiului sau. Totusi, indragita frizerie de cartier e amenintata de un lant de saloane de coafura pe nume Nappy Cuts. De data aceasta, vechilor prieteni li se alatura Gina (Queen Latifah), de la cosmetica de alaturi.
“Barbershop 2: Back in Business” face tot ceea ce un bun sequel comic ar trebui sa faca – aduce impreuna personaje de care ti-era dor si recreeaza atmosfera. Si acesta, ca si primul, e o placere de urmarit, pentru ca are afro-americani coexistand intr-un climat cald si pentru ca refuza sa lase din stransoare personajele, facandu-le sa aiba un comportament complet veridic.

Titlu originalBarbershop 2: Back in Business
Nota IMDb5.6 din voturi

Download Barbershop 2: Back in Business

Lasa un comentariu