X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Azumi

Azumi 2003 Online Subtitrat

Premiera: 10 mai 2003

Vezi Acum Azumi 2003 Online Subtitrat in romana calitate HD. Azumi este un film lansat in 2003 de actiune, aventura, drama, romantic, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Azumi

Câțiva copii orfani sunt crescuți în pădure, fiind antrenați ani de zile pentru a deveni asasini. Paradoxal, scopul celor care pun la punct acest plan este acela de a instaura ordinea folosindu-se de ei ca de niște arme.
Azumi (Aya Ueto) este o fetiță orfană crescută în pădure împreună cu alți zece copii de către maestrul lor (Yoshio Harada), pentru a deveni asasini. Ea și cu Nachi (Shun Oguri) sunt cei mai buni și mai puternici luptători. Când cresc, iar maestrul consideră că a venit momentul să demonstreze că nu și-a pierdut timpul cu ei, îi supune unui test final. Maestrul le cere să ucidă un om, explicându-le că un asasin nu își alege niciodată victima. Cei care vor supraviețui, trecând această dificilă probă, sunt readuși în pădure pentru a fi demarată misiunea pentru care fuseseră pregătiți. Operațiunea își atinge scopul, punându-i la grea încercare pe luptători. Unul dintre ei este otrăvit, altul se îndrăgostește, iar Azumi se gândește serios să renunțe la această viață plină de violențe.

Titlu original あずみ
Nota IMDb 6.9 din voturi

Lasa un comentariu