X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Avatar

Avatar 2009 Online Subtitrat

Premiera: 10 decembrie 2009

Vezi Acum Avatar 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. Avatar este un film lansat in 2009 de actiune, aventura, fantastic, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Sam Worthington isJake Sully
Sam Worthington
Jake Sully
Zoe Saldana isPrincess Neytiri
Zoe Saldana
Princess Neytiri
Sigourney Weaver isDr. Grace Augustine
Sigourney Weaver
Dr. Grace Augustine
Stephen Lang isCol. Quaritch
Stephen Lang
Col. Quaritch
Michelle Rodriguez isTrudy Chacon
Michelle Rodriguez
Trudy Chacon
Joel David Moore isNorm Spellman
Joel David Moore
Norm Spellman
Wes Studi isEytukan
Wes Studi
Eytukan

Descriere Avatar

200 de ani în viitor, Jake, un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alți pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na’vi, o veche civilizație deloc încântată de oaspeți. Jake și semenii săi trebuie să lupte pentru a-și găsi locul pe luxurianta Pandora și între timp tânărul se îndrăgostește de Neytiri, o localnică. Avatar este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron, după cel mai profitabil film din toate timpurile, Titanic.

Avatar este un film epic științifico-fantastic american apărut la sfârșitul anului 2009, scris și regizat de regizorul american James Cameron (cele mai cunoscute producții ale acestuia fiind seria Terminator și Titanic). Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na’vi – o rasă de aborigeni umanoizi – reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.

Titlu original Avatar
Nota IMDb 7.8 din 1,001,910 voturi

(2) comentarii

  • EvilBiscuit 19 septembrie 2018

    At fi fain daca la contul meu filme favourite sa fie mai multe optiuni de aranjare, imi place sa colectez filme si sa le aranjez alfabetic.

    Maybe I’m a serial killer? :P

Lasa un comentariu