X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Assault on Precinct 13

Assault on Precinct 13 2005 Online Subtitrat

Premiera: 19 ianuarie 2005

Vezi Acum Assault on Precinct 13 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Assault on Precinct 13 este un film lansat in 2005 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Ethan Hawke isSergeant Jake Roenick
Ethan Hawke
Sergeant Jake Roenick
Laurence Fishburne isMarion Bishop
Laurence Fishburne
Marion Bishop
Gabriel Byrne isCaptain Marcus Duvall
Gabriel Byrne
Captain Marcus Duvall
Maria Bello isDr Alex Sabian
Maria Bello
Dr Alex Sabian
Drea de Matteo isIris Ferry
Drea de Matteo
Iris Ferry
Brian Dennehy isSargeant Jasper O'
Brian Dennehy
Sargeant Jasper O'
Ja Rule isSmiley
Ja Rule
Smiley
Currie Graham isMike Kahane
Currie Graham
Mike Kahane

Descriere Assault on Precinct 13

Asalt asupra sectiei 13 – Chiar in ajunul Anului Nou, politia din Detroit a reusit sa faca o captura importanta: gangsterul Marion Bishop (Laurence Fishburne), cunoscut ucigas de politisti, a fost arestat si este pe punctul de a fi transferat la o inchisoare de maxima securitate. Insa din cauza unei furtuni puternice, autobuzul cu detinuti este obligat sa se opreasca pentru o vreme la sectia 13 de politie, care este pe punctul de a fi inchisa.
Printre cei cativa politisti care au mai ramas la sectie se numara si sergentul Jake Roenick (Ethan Hawke), care a uitat de multa vreme gustul unei misiuni adevarate. La scurt timp dupa ce Bishop a fost inchis intr-una dintre celule, sectia 13 este atacata de indivizi necunoscuti. La inceput, politistii sunt convinsi ca atacatorii fac parte din banda lui Bishop, insa curand inteleg ca se confrunta cu politisti corupti, al caror scop este asasinarea mafiotului. Iar pentru a supravietui asediului, solutia este una singura: un criminal si politistii care l-au arestat trebuie sa lupte umar la umar pentru ca, de aceasta data, tinta lor este comuna.

Titlu originalAssault on Precinct 13
Nota IMDb6.3 din 68,476 voturi

Download Assault on Precinct 13

Lasa un comentariu