X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Arachnophobia

Arachnophobia 1990 Online Subtitrat

Premiera: 9 august 1990

Vezi Acum Arachnophobia 1990 Online Subtitrat in romana calitate HD. Arachnophobia este un film lansat in 1990 de comedie, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Jeff Daniels isDr. Ross Jennings
Jeff Daniels
Dr. Ross Jennings
Harley Jane Kozak isMolly Jennings
Harley Jane Kozak
Molly Jennings
Marlene Katz isShelley Jennings
Marlene Katz
Shelley Jennings
Julian Sands isDoctor James Atherton
Julian Sands
Doctor James Atherton
Brian McNamara isChris Collins
Brian McNamara
Chris Collins
John Goodman isDelbert McClintock
John Goodman
Delbert McClintock
Stuart Pankin isSheriff Lloyd Parsons
Stuart Pankin
Sheriff Lloyd Parsons
Henry Jones isDoctor Sam Metcalf
Henry Jones
Doctor Sam Metcalf
Frances Bay isEvelyn Metcalf
Frances Bay
Evelyn Metcalf
Roy Brocksmith isIrv Kendall
Roy Brocksmith
Irv Kendall

Descriere Arachnophobia

Arahnofobia -Arahnofobie: teama excesiva de paianjeni. Un studiu efectuat de Institutul National pentru Sanatate Mentala din SUA pe un esantion de 18.000 de subiecti releva ca aceasta frica este cea mai des intalnita fobie la om, devansand teama de inaltime. Un film cu un asemenea subiect nu poate sa-i lase rece pe telespectatori. Cu siguranta nu pe aceia dintre ei care au oroare fata de aceste ganganii. Pentru acestia vizionarea este absolut interzisa.
Cu peste 53 de milioane de dolari incasari la box-office, acest film horror cu destule inflexiuni comice, abil inserate, debordeaza de efecte speciale excelent realizate, de tarantule si alte specii de paianjeni multiplicate. Actiunea este simpla si infricosatoare. Un orasel linistit este victima invaziei unor paianjeni otravitori, iar cel care trebuie sa-i salveze pe locuitori este un doctor care sufera de arahnofobie.
Cercetarile etnomologului (expert in paianjeni) James Atherton (Julian Sands) sunt prea indraznete si, intr-o buna zi, cateva mii de paianjeni mortali ajung din amazonul venezuelean intr-un linistit orasel din California, chiar in momentul in care in acest loc idilic isi petrecea un binemeritat concediu excentricul medic Ross Jennings (Jeff Daniels) alaturi de sotia sa. Cand mai toti locuitori oraselului incep sa moara in mod misterios, lasand in urma lor cadavre din care a fost absorbit tot sangele, medicul incepe sa intre la banuieli. In momentul in care ii devine clar ca este vorba de paianjeni (care se mai si maresc dupa ce isi sorb sangele), i se acceseaza arahnofobia.
In ciuda acesteia, Ross va incerca sa salveze orasul, pentru ca e singurul care stie cum sa stopeze invazia. In ajutorul sau va sari Delbert McClintock (John Goodman), un tip si mai excentric, specialist in exterminarea paianjenilor.
Pentru unele scene s-au folosit pana la 200 de paianjeni care umblau pe actori. Acestia au avut nevoie de cateva saptamani pentru a se obisnui cu taratoarele. Celelalte mii de insecte au fost procesate digital.

Titlu original Arachnophobia
Nota IMDb 6.3 din voturi

Download Arachnophobia

Lasa un comentariu