X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
American Reunion

American Reunion 2012 Online Subtitrat

Premiera: 4 aprilie 2012
Gen:

Vezi Acum American Reunion 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. American Reunion este un film lansat in 2012 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Jon Hurwitz
Director

Actori

Jason Biggs isJim Levenstein
Jason Biggs
Jim Levenstein
Alyson Hannigan isMichelle Flaherty-Levenstein
Alyson Hannigan
Michelle Flaherty-Levenstein
Seann William Scott isSteve Stifler
Seann William Scott
Steve Stifler
Tara Reid isVictoria '
Tara Reid
Victoria '

Descriere American Reunion

În comedia PLÄ‚CINTÄ‚ AMERICANÄ‚: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoștință acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceștia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar și faptul că timpul și distanțele nu și-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

În vara lui ’99 patru băieți din micul orășel din Michigan își încep aventura vieții lor în încercarea de a-și pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim și Michelle s-au căsătorit, în timp ce Kevin și Vicky și-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz și ale lui Heather s-au despărțit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, acești prieteni de-o viață se întorc în orașul natal ca adulți care caută să regăsească inspirația de a trăi nebunește de la adolescenții hormonali care au fost, și care au creat o legendă a filmelor de comedie.

Titlu originalAmerican Reunion
Nota IMDb6.7 din 188,429 voturi

Download American Reunion

Lasa un comentariu